Slingerland

Modulehuisje met luifel
Enlarge
Modulehuisje met luifel
luxe kamperen: 4-p en 6-p kampeerhuisje
Enlarge
luxe kamperen: 4-p en 6-p kampeerhuisje
houten iglo
Enlarge
houten iglo
luxe kamperen: houten tent
Enlarge
luxe kamperen: houten tent
luxe kamperen: houten tipi
Enlarge
luxe kamperen: houten tipi
Luxe kamperen: modulehuisje met zijvleugel
Enlarge
Luxe kamperen: modulehuisje met zijvleugel
Luxe kamperen: 12-hoekige Carrousel
Enlarge
Luxe kamperen: 12-hoekige Carrousel

Slingerland Kampeerbungalows® is een VOF van Jacques en Ineke Slingerland uit Ouderkerk a/d Amstel.

Slingerland produceert verplaatsbare kampeeraccommodaties, waarvan de zeshoekige kampeerbungalow het eerste model was. De meeste Slingerland huisjes hebben een dak van zeildoek. Hiermee blijft het gevoel van (luxe) kamperen het meest behouden. Het hout is KOMO-keur vacuümdruk geimpregneerd, dus onderhoudsarm. Slingerland werkt altijd met systeembouw. Behalve de super demontabele, zeshoekige kampeerbungalows is Slingerland in de loop der jaren vele andere demontabele modellen voor luxe kamperen gaan ontwerpen. De systeembouw huisjes kunnen desgewenst verplaatst of opgeslagen worden.

Slingerland Kampeerbungalows: kruising tussen tent en bungalow

Waarmee kunt u het comfort van de Slingerland huisjes vergelijken? De demontabele kampeerhuisjes zijn uniek en daarom moeilijk vergelijkbaar met andere verblijfsaccommodaties. De huisjes zijn veel comfortabeler dan een tent en makkelijk toegankelijk vanwege de openslaande deuren.

Luxe kamperen: Kampeerbungalows in de duinen
Enlarge
Luxe kamperen: Kampeerbungalows in de duinen

Ze combineren de eenvoud van kamperen met de luxe van een bungalow. Kortom kamperen in een Slingerland huisje is luxe kamperen. U treft uniform ingerichte vier- en zespersoons zeshoekige kampeerbungalows aan op tientallen locaties in Nederland en daarbuiten. Op deze website kunt u informatie vinden over het huren van een kampeerbungalow .

Handelsmerk van Slingerland: "een 'bungalow' als bouwpakket".

De kampeerbungalow wordt aangeleverd op een aanhanger en in nog geen halve dag door twee monteurs opgebouwd. Fundering is niet nodig. De kampeerbungalow kan zo nodig na het kampeerseizoen zeer compact worden opgeslagen, maar zal in de meeste gevallen gewoon buiten overwinteren. Op grondgebied waar permanente bebouwing niet is toegestaan, is het demontabele karakter een uitkomst. Het montageteam van Slingerland is u graag van dienst.

Balans tussen eenvoud en luxe

De opzet van Jacques en Ineke Slingerland was het primitieve te combineren met een zekere mate van luxe. Dat komt tot uiting in het interieur. Het grootste deel van de zeshoekige kampeerbungalow dient als woonruimte. Het huisje is ruim, licht en huiselijk. Dankzij de zeshoekige vorm biedt het een grote en gezellige leefruimte. De twee openslaande deuren zorgen voor een optimaal contact met de natuur. Het interieur is eenvoudig, maar gezellig, doelmatig en comfortabel.

Houten tipi

In 2005 ontwierp Slingerland de bijna 6,5 meter hoge houten tipi. De houten tipi bestaat in 2 uitvoeringen: een uitvoering met wanden van hout en zeildoek of een dubbelwandige versie van alleen hout. De houten tipi trekt veel aandacht en is geliefd bij gezinnen met kinderen vanwege de spannende slaapvliering.

Houten iglo

Een kampeerhuis met allure, ontworpen in 2010. Uit heel veel stukjes is een bolvorm samengesteld. Met deze vorm heeft de houten iglo de gunstigste eigenschappen qua windbelasting, akoestiek en binnenklimaat. De iglo is bovendien volledig geïsoleerd. Heel leuk is de vide, waar geslapen en gespeeld kan worden. Een bijzonder vakantiehuis.

Houten tent

Slingerland ging nog eens terug naar de oervorm van de tent. Een noktent van hout met een dak van zeildoek over de houten binnenbekleding. In geïsoleerde uitvoering kan deze houten tent het hele jaar door gebruikt worden.

Modulehuisje

Modulehuisjes worden samengesteld met panelen van standaard maten. Hiermee zijn eindeloos veel varianten te maken. Ieder kan zelf z'n ideale huisje samenstellen.

Nieuwsgierig?

Informeer bij Slingerland Kampeerbungalows naar de mogelijkheden.

Zie de website van Slingerland voor uitgebreide informatie over unieke vormen van kamperen.


Zie ook

Afkomstig van de website van Slingerland Kampeerbungalows. "http://www.kampeerbungalows.nl/Slingerland.html"
Verhuur
Hulpmiddelen